Loopbaancoaching

“Ieder mens heeft waarde op de arbeidsmarkt”

Ons uitgangspunt is dat ieder mens waarde heeft op de arbeidsmarkt en dus inzetbaar is. Dit betekent niet dat iedereen blijvende waarde heeft bij zijn huidige werkgever. Dit kan in de loop van de tijd veranderen.

Het is de verantwoordelijkheid van de werknemer om te zorgen dat hij tot zijn pensioen waarde blijft houden op de arbeidsmarkt. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om hierin te ondersteunen. Voor ons is dit de praktische invulling van Duurzame Inzetbaarheid.

De sleutel voor iemands waarde is  zijn Talent: zijn unieke verzameling kwaliteiten en competenties. Deze zet hij in om resultaten voor zijn werkgever te boeken. Talent en toegevoegde waarde zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Talentaanbod biedt verschillende programma’s om dit Talent te leren kennen, zowel vanuit perspectief van de werkgever als van de werknemer.

Ervaringen


Lianne Vermeulen, werknemer

"Als productiemedewerker stroomde ik uit bij mijn werkgever en nu vervul ik mijn droombaan als therapeut. Het was pittig, maar ook een enorm persoonlijk avontuur van groei, waarbij het roer compleet omging."

Dirk van Eekelen, werkgever

"De grote betrokkenheid van Rob bij het loopbaantraject van onze medewerkers waarvan wij - door economische omstandigheden - noodgedwongen afscheid moesten nemen, brengt toch een positieve vertaalslag mee in deze moeilijke tijden.
Rob heeft oog voor zowel werknemer als werkgever, waarbij 'ondersteuning', 'uit handen nemen van' en 'meedenken met' hoog in het vaandel staan. Dit alles vanuit een positieve realiteitszin, waardoor vol energie het loopbaantraject wordt ingezet."