Voor werkgevers

“Elke werknemer dient toegevoegde waarde te bieden aan onze organisatie”

Wanneer u een werknemer in dienst neemt levert hij over het algemeen binnen korte tijd een bijdrage aan uw organisatie. Maar hoe is dit na verloop van tijd? En haalt de werknemer zijn pensioen bij uw organisatie? En houdt u dit in de gaten of wordt u hier pas na verloop van tijd mee geconfronteerd?

Veel vragen rondom complexe materie. Wij helpen u hier grip op te krijgen.

  • Door inzicht te krijgen in uw medewerkers en de verwachte ontwikkeling van hun toegevoegde waarde binnen uw organisatie;
  • Door samen naar oplossingen te zoeken voor medewerkers waarvan de toegevoegde waarde voor uw organisatie blijvend veranderd is.

Wanneer een medewerker niet meer bij uw organisatie kan blijven, zoeken we actief naar nieuwe mogelijkheden bij werkgevers in de regio. Talentaanbod is Preferred Supplier in het ACE-netwerk. Dit vergroot de kans op een succesvolle herplaatsing van uw medewerker aanzienlijk.

Er is altijd de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons om een afspraak te maken (076) 737 02 38. Mailen kan natuurlijk ook info@talentaanbod.nl.


Ervaringen


Lianne Vermeulen, werknemer

"Als productiemedewerker stroomde ik uit bij mijn werkgever en nu vervul ik mijn droombaan als therapeut. Het was pittig, maar ook een enorm persoonlijk avontuur van groei, waarbij het roer compleet omging."

Dirk van Eekelen, werkgever

"De grote betrokkenheid van Rob bij het loopbaantraject van onze medewerkers waarvan wij - door economische omstandigheden - noodgedwongen afscheid moesten nemen, brengt toch een positieve vertaalslag mee in deze moeilijke tijden.
Rob heeft oog voor zowel werknemer als werkgever, waarbij 'ondersteuning', 'uit handen nemen van' en 'meedenken met' hoog in het vaandel staan. Dit alles vanuit een positieve realiteitszin, waardoor vol energie het loopbaantraject wordt ingezet."