Reacties van klanten

“De volharding van Rob om samen met mij mijn talent te ontdekken en de begeleiding naar een passende baan/functie heeft laten zien dat hij zijn talent (kloppend maken) maximaal inzet om zijn cliënten te ondersteunen en te coachen. Bedankt hiervoor!”

“Rob gaat zorgvuldig te werk en onderzoekt met behulp van diverse methodieken welke jobs voor jou het meest geschikt zijn. Daarnaast ondersteunt en coach hij waar nodig om tot het beste resultaat te komen.”

“De reden dat ons bedrijf voor een samenwerking met Rob als outplacement en loopbaancoach heeft gekozen, is in de eerste plaats het grote werkgeversnetwerk van Rob in de regio waar ons bedrijf actief is en waar de werknemer die hij begeleid woont. In het traject heeft Rob aan ons laten zien dat hij de benodigde kennis in wet- en regelgeving bezit. Hij heeft zijn expertise omgezet in al dan niet gevraagd/ongevraagd advies. Terugkoppelingen en rapportages zijn helder, duidelijk en transparant.”

“Rob heeft een 2e spoor kandidaat begeleid. Werknemer stond erg argwanend in het 2e spoor traject maar in korte tijd heeft Rob kunnen bewerkstelligen dat betreffende kandidaat het traject accepteerde en zich openstelde voor toekomstige loopbaanmogelijkheden. De kandidaat is uiteindelijk hersteld en in zijn eigen werk aan de slag gegaan.”

Ervaringen


Lianne Vermeulen, werknemer

"Als productiemedewerker stroomde ik uit bij mijn werkgever en nu vervul ik mijn droombaan als therapeut. Het was pittig, maar ook een enorm persoonlijk avontuur van groei, waarbij het roer compleet omging."

Dirk van Eekelen, werkgever

"De grote betrokkenheid van Rob bij het loopbaantraject van onze medewerkers waarvan wij - door economische omstandigheden - noodgedwongen afscheid moesten nemen, brengt toch een positieve vertaalslag mee in deze moeilijke tijden.
Rob heeft oog voor zowel werknemer als werkgever, waarbij 'ondersteuning', 'uit handen nemen van' en 'meedenken met' hoog in het vaandel staan. Dit alles vanuit een positieve realiteitszin, waardoor vol energie het loopbaantraject wordt ingezet."