Producten van Talentaanbod

Alle producten van Talentaanbod zijn gericht op het unieke Talent van de individuele medewerker. Dit is voor ons de sleutel om van begin tot einde van een loopbaan waardevol en inzetbaar te zijn in een organisatie. Het aantal werkgevers in de loopbaan van een individuele werknemer stijgt. Het is de verantwoordelijkheid van de werknemer zelf dat hij van begin tot eind waardevol blijft. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om hierin te ondersteunen en faciliteren. Uiteindelijk zijn werkgever en werknemer hier beiden het beste mee af.

Voor werkgevers bieden wij de volgende programma’s

 • Samenwerking in teams
  Inzicht in individuele Talenten en valkuilen. Samenwerking op basis van resultaatgericht werken.
 • Vergroten van duurzame inzetbaarheid in de organisatie
  Maatwerkbegeleiding. Onderdelen kunnen zijn: inventarisatie van huidige medewerkersbestand. Voorspellingen naar de toekomst en maatregelen om ongewenste situatie te voorkomen. Opleiding en training van leidinggevenden. Ondersteuning bij aanvraag van mogelijke ESF-subsidie.
 • Begeleiding en coaching van individuele medewerkers om hun toegevoegde waarde voor de organisatie te verbeteren. Dit heet ook wel jobcarving.

Voor individuele werknemers bieden we de volgende ondersteuning:

 • Spoor 2 trajecten.
  Wij hebben alle benodigde kennis van wet- en regelgeving rondom ziekte en verzuim (Wet verbetering Poortwachter). We begeleiden werknemers individueel in trajecten van 3 maanden, 6 maanden of 9-12 maanden. U kunt rekenen op:
  • een vrijblijvend intakegesprek met trajectplan en offerte
  • heldere periodieke rapportages
  • rapportage t.b.v. WIA-aanvraag
  • een groot netwerk van werkgevers (ACE) waarvan werknemer kan profiteren
 • Outplacement. Maatwerk. Trajecten van 3 maanden, 6 maanden en 9-12 maanden.
 • Opsporen van Talent, samengevat in een Talentpiramide. Kort traject van drie bijeenkomsten waarin medewerker handvatten krijgt om zijn dagelijks functioneren positief te beïnvloeden.
 • Persoonlijke coaching om de toegevoegde waarde in de organisatie te verbeteren.

Voor alle trajecten is een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek mogelijk. Bel ons om een afspraak te maken op (076) 737 02 38. Of stuur een mailtje naar info@talentaanbod.nl.

Ervaringen


Lianne Vermeulen, werknemer

"Als productiemedewerker stroomde ik uit bij mijn werkgever en nu vervul ik mijn droombaan als therapeut. Het was pittig, maar ook een enorm persoonlijk avontuur van groei, waarbij het roer compleet omging."

Dirk van Eekelen, werkgever

"De grote betrokkenheid van Rob bij het loopbaantraject van onze medewerkers waarvan wij - door economische omstandigheden - noodgedwongen afscheid moesten nemen, brengt toch een positieve vertaalslag mee in deze moeilijke tijden.
Rob heeft oog voor zowel werknemer als werkgever, waarbij 'ondersteuning', 'uit handen nemen van' en 'meedenken met' hoog in het vaandel staan. Dit alles vanuit een positieve realiteitszin, waardoor vol energie het loopbaantraject wordt ingezet."