home > over talentaanbod > over rob van den goorbergh

Over Rob van den Goorbergh

Mijn Talent is “Kloppend maken”. Terugkijkend op mijn leven en mijn loopbaan is dat wat ik steeds heb gedaan. Door dit te ontdekken weet ik waar mijn kracht ligt en dit geeft vertrouwen voor de toekomst. De uitdaging is om steeds weer een nieuwe manier te vinden om mijn Talent in te zetten. Het Klopt voor mij niet wanneer we mensen zomaar aan de kant schuiven met de boodschap “Jij bent niet meer nodig, zoek het zelf maar uit”.

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens waardevol is en waarde heeft op de arbeidsmarkt. Ik vind het fijn om mensen te laten ontdekken waar hun unieke kracht ligt, samengevat in hun Talent. Op deze manier laat ik mensen op een andere manier naar zichzelf kijken. Laat ik ze kennismaken met hun kracht, maar ook met hun valkuilen.

Na mijn studie HEAO in Breda heb ik geruime tijd gewerkt bij Brabants Nieuwsblad in diverse staf- en lijnfuncties. Ik maakte onderdeel uit van het MT. Hier heb ik kennis gemaakt met procesverbetering: hoe bereik je met een groep, vaak heel verschillende mensen, toch een gezamenlijk doel en hoe ga je om met de natuurlijke spanningsvelden in werkprocessen?

Deze kennis en ervaring heb ik later ingezet bij een ICT bedrijf en een apothekersorganisatie. In de loop van de tijd ben ik me meer en meer gaan richten op de individuele mens en op teams.

Vanaf 2006 ben ik werkzaam geweest voor Human Business Support. Waardevolle jaren waarin ik kennis en ervaring heb opgedaan op gebied van wet- en regelgeving rondom ziekte verzuim. In 2009 heb ik de 3 jarige Pulsar Academie afgerond. Hier heb ik de werking van Talent geleerd en ervaren en leren toepassen in de praktijk. Daarnaast heb ik actief deelgenomen aan het ACE-netwerk.

Inmiddels ben ik Noloc-erkend Register Loopbaanprofessional en CMI Register Loopbaancoach

In 2014 heb ik besloten om zelfstandig verder te gaan met Talentaanbod. Hiermee wil ik mijn droom verwezenlijken om mensen op een andere manier naar zichzelf te laten kijken om zo te kunnen groeien. Ik doe dit op basis van hun Talent en hun Draken (valkuilen). Bewustzijn van je eigen Talent en je saboteurs is hierbij de eerste stap.

Samen met Gera woon ik in een oude boerderij in Etten-Leur. Ik kan hier mijn energie kwijt op het gebied van meubels maken en verbouwen. Daarnaast houden wij van theaterbezoek, fietsen en lekker eten.